Wie zijn wij?
Forever Dance is een bedrijf dat al geruime tijd op freelance basis les geeft bij verschillende dansscholen. En in Wageningen een eigen dansschool heeft.
Wij zijn gespecialiseerd in o.a. het lesgeven van de verschillende Zuid-Amerikaanse dansen (w.o. de diverse soorten Salsa (on 1 en 2, Rueda) Merengue, Bachata, Cha Cha, Son Montuno, Kizomba en Zumba fitness).
Ook zijn wij gespecialiseerd in de verschillende dansen uit de Ballroom en Latin.
Met veel aandacht voor sfeer, stijl, techniek en kwaliteit leert men in de lessen de verschillende variaties van deze dansen.
De lessen bij Forever Dance halen de deelnemers uit hun dagelijkse sleur van het leven, en de daarbij komende stress wordt ingeruild voor gezelligheid en ontspaning!
Voor de Zuid-Amerikaanse klanken en de tropische sfeer hoeft u dus niet ver af te reizen!

Personeelsdag, bruiloft of een andere partij?
Ook voor het boeken van shows en/of workshops kunt u bij ons terecht.

Privélessen
Tevens is het mogelijk om privé-lessen te boeken.

Je wilt niet wachten tot er weer een cursus start?
Je kunt al dansen *, maar je wilt hier en daar iets extra’s leren of perfectioneren?
Je hebt danservaring en je wilt versneld de basis beginselen leren zodat je eventueel in een hoger niveau kunt instromen?
Je wilt je partner verrassen?
Je gaat trouwen en je wilt op je bruiloftsfeest een spectaculaire openingsdans?

 * wij verzorgen ook privé-lessen in de Ballroom & Latin

Een privé-les is de ideale manier om binnen een korte tijd snelle en optimale resultaten te kunnen realiseren! Op aanvraag kunnen wij privé-lessen verzorgen voor 1 of meerdere personen. De privé-les kan op locatie plaatsvinden of in een door ons besproken ruimte. Prijzen zijn afhankelijk van de tijdsduur (minimaal 45 minuten), het aantal personen en de gekozen locatie.